De telefoon staat nog niet roodgloeiend bij PSV-manager Marcel Brands - Omroep Brabant

De telefoon staat nog niet roodgloeiend bij PSV-manager Marcel Brands

30 juli 2016 om 16:57
nl
PSV's technisch manager Marcel Brands is blij met de contractverlenging van Luuk de Jong. "Het is een mooi signaal dat de aanvoerder aangeeft langer bij PSV te willen blijven." Maar wat gaat er verder bij PSV nog gebeuren in deze transfer-zomer?
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Volgens Marcel Brands is het belangrijkste om de huidige selectie zoveel mogelijk in stand te houden. "Mensen willen graag transfers zien, maar ik denk dat de belangrijkste taak is om deze groep bij elkaar te houden. Deze selectie is nog betrekkelijk jong en kan nog beter worden. Om die bij elkaar te houden is mijn grootste doel."
Willems, Narsingh, Maher?En dus gaat PSV pas winkelen als er eigen spelers vertrekken. Maar hoe zit het met de belangstelling voor spelers als Willems, Narsingh en Maher?
'Makelaarspraat'"Het is rustig rond die spelers. De geruchten rondom die spelers noem ik 'makelaarspraat'. Bij mij is het concreet als een club zich meldt voor één van deze spelers en dat is op dit moment niet aan de orde."
Afhankelijk van ChelseaWaar PSV wel op hoopt, is nog steeds Marco van Ginkel. De middenvelder in Chelsea-dienst speelde na de winterstop op huurbasis bij PSV, maar moest zich daarna weer in Londen melden. Onduidelijk is wat Chelsea met hem van plan is.
"We zijn afhankelijk van Chelsea. Ik weet dat Marco graag wil, maar de geluiden van Chelsea zijn dat daar voorlopig nog geen duidelijkheid over komt".

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.