Tweetal 'vergeet' te betalen bij restaurant en rijdt in op serveerster

1 augustus 2016 om 13:15
nl
Uitgebreid uit eten en vervolgens zonder te betalen vertrekken. Een man en een vrouw flikten het zaterdag bij restaurant De Steenoven in Helmond. Toen een serveerster het kenteken van de auto wilde noteren, reed de wagen op haar in.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

De serveerster kon op tijd wegspringen en raakte niet gewond. “En dat is het allerbelangrijkste. Ze is een hele nuchtere meid. Het gaat goed met haar”, laat een medewerker van het restaurant weten.
Drukke avondDe wanbetalers waren zaterdagavond te gast in het restaurant, waar het op dat moment erg druk was. “Ze hebben goed zitten eten en drinken. Toen al onze medewerkers druk bezig waren, zijn ze opgestaan en er vandoor gegaan.”
Een van de serveersters zag de twee op de parkeerplaats voor het restaurant in hun auto stappen. “Je kunt ze niet tegenhouden, want je weet niet hoe ze daar op reageren.” De serveerster noteerde daarom het kenteken, maar ze werd vervolgens bijna aangereden.
AangifteHet restaurant hoopt dat de wanbetalers alsnog de rekening komen betalen. Gebeurt dit niet, dan wordt dinsdag aangifte gedaan bij de politie, schrijft het restaurant op Facebook.
Mogelijk hebben de twee bij restaurant Il Forno in Roermond hetzelfde op hun geweten. Medewerkers van Il Forno slaagden er in om het tweetal op de foto te zetten. Die foto is op Facebook geplaatst. “Wij herkennen deze mensen”, aldus de medewerker van De Steenoven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.