Gevonden vrouw uit Veldhoven stelt politie voor raadsel

1 augustus 2016 om 17:31
nl
De vermissing van een 64-jarige vrouw in de omgeving van De Run in Veldhoven stelt de politie voor een raadsel. De vrouw die vrijdag urenlang vermist was, werd vrijdagnacht door buurtbewoners gevonden op de Ulenpas in Eindhoven. Ze riep om hulp, was doorweekt, verward en doodmoe.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Ze ging vrijdagochtend rond negen uur weg in Veldhoven om een eindje te wandelen. Enkele uren later werd de politie gealarmeerd omdat ze nog niet terug was. Er werd direct een zoekactie gestart. Hierbij werd ook de politiehelikopter ingezet.
De vrouw werd door de politie niet gevonden. Uren later vonden buurtbewoners haar dus op de Ulenpas in Eindhoven. Hoewel de vrouw, voor zover ze zich dit kan herinneren, heeft verteld waar ze is geweest en waarom ze zolang is weggeweest, heeft de politie nog wel een aantal vragen.  
Niet gewondOnduidelijk is bijvoorbeeld waar ze tussen vrijdagochtend negen uur en vrijdagnacht halfdrie precies is geweest, en wat ze heeft gedaan. Mensen die hierover meer weten, worden dan ook gevraagd contact op te nemen. Wat de vrouw zelf heeft verklaard kan de politie om privacyredenen niet zeggen.
Nadat de vrouw in Eindhoven werd gevonden, is ze in het ziekenhuis onderzocht. Ze was niet gewond.
SignalementDe politie heeft een signalement van de vrouw vrijgegeven. Het gaat om een blanke vrouw van ongeveer 1,75 meter lang. Ze heeft grijs, kort haar en draagt een bril.
Toen ze vermist was, droeg ze wit shirt met grijs/gele bloemen, een zwart vest, een zwarte broek en sandalen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.