Duo dat 'vergeet' te betalen meldt zich niet: restaurant De Steenoven in Helmond doet aangifte

2 augustus 2016 om 16:14
nl
De man en vrouw die zaterdag bij restaurant De Steenoven in Helmond een maaltijd nuttigden en vervolgens vertrokken zonder te betalen, hebben zich nog niet bij het restaurant gemeld. Dat laat eigenaar Paul van Thiel dinsdagochtend weten. Van Thiel gaat daarom dinsdag aangifte doen bij de politie.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra

Van het duo heeft de restauranteigenaar dus niks gehoord, maar van anderen kreeg hij wel veel reacties nadat het verhaal van de niet-betalende gasten naar buiten kwam.
“Het dossier over de twee is compleet”, zegt hij. “Met wat ik inmiddels weet, ga ik vandaag naar de politie.”
'Hoe halen ze het in hun hoofd'Van Thiel zei maandag te hopen dat de twee de rekening alsnog zouden komen te betalen. “Maar”, zegt hij nu. “Ik vind het nog veel belangrijker om van hen te horen hoe ze het in hun hoofd halen om in te rijden op een van mijn serveersters.”
Want dat gebeurde toen een serveerster het kenteken van de auto van de wanbetalers wilde noteren. De serveerster kon op tijd wegspringen en raakte niet gewond.
Voor het eerstHet is volgens de eigenaar van het restaurant bij zijn zaak voor het eerst dat iemand komt eten zonder hiervoor te betalen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.