Man rijdt vier jaar zonder rijbewijs - Omroep Brabant

Man rijdt vier jaar zonder rijbewijs

2 augustus 2016 om 14:58
nl
In Tilburg en Breda zijn maandagavond en -nacht drie automobilisten betrapt op het rijden zonder rijbewijs. In Tilburg liepen twee bestuurders tegen de lamp; één van hen bleek al vier jaar zonder rijbevoegdheid rond te rijden.
Profielfoto van Juda Peter
Geschreven door
Juda Peter

Zijn auto viel de politie maandagavond rond kwart over elf op, omdat de V-snaar veel lawaai maakte. Ook sloeg de motor af. Toen de agenten op de Westermarkt de auto wilde controleren, ging de bestuurder ervandoor.
Nooit geen problemen zonder rijbewijsDe auto werd even later geparkeerd aangetroffen op de het Burgemeester van de Mortelplein. Eerst ontkende de man dat hij achter het stuur had gezeten.
Maar toen de politie hem duidelijk maakte dat ze hem eerder gezien hadden, gaf hij toe dat hij de bestuurder was geweest. Hij reed al vier jaar auto en had nog nooit problemen gehad, zo vertelde hij. De auto bleek ook niet verzekerd te zijn.
Later maandagnacht werd ook op de Ringbaan West in Tilburg een 21-jarige Tilburger betrapt op het rijden zonder rijbewijs. En rond dezelfde tijd in Breda op de Graaf Hendrik III Laan een man van 23 uit die stad, die tot half november zijn rijbewijs kwijt is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.