Cel en werkstraf voor twee betrokkenen bij Party King in Best

2 augustus 2016 om 16:12
nl
Zes maanden cel waarvan de helft voorwaardelijk en een taakstraf van 120 uur waarvan veertig uur voorwaardelijk. Dit zijn de straffen die twee mannen van 47 dinsdag hebben gekregen.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

Volgens de rechtbank in Den Bosch zijn ze betrokken geweest bij de drugshandel, die werd geregisseerd vanaf Party King, een partyverhuurbedrijf in Best.
Operatie Trefpunt   De rechter deelde maandag aan vier andere betrokkenen al straffen uit tot twee jaar cel. De zaken volgen op het grootschalige onderzoek Operatie Trefpunt.  
Ook illegaal bezit cocaïne en vuurwerkEén van de twee mannen komt uit Eindhoven. Hij werd veroordeeld voor hennepteelt en omdat hij in het bezit was van cocaïne en illegaal vuurwerk. Dit werd gedurende een periode van drie maanden geconstateerd. Hem legde de rechtbank de taakstraf op.
Het geld dat hij met zijn activiteiten verdiende, 2000 euro, is al in beslag genomen en daarvan hoeft hij dus geen afstand meer te doen.
Betalen aan Staat en energiemaatschappij  De andere man moet nog wel financieel over de brug komen. Hij moet de Staat ruim 120.000 euro terugbetalen en de energiemaatschappij een schadevergoeding van bijna 16.000 euro. Deze man heeft een jaar lang een hennepkwekerij geëxploiteerd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.