Vijf tieners vast voor zware mishandeling in Steenbergen

3 augustus 2016 om 19:12
nl
De politie heeft dinsdag en woensdag vijf jongens uit Steenbergen aangehouden. Ze zouden afgelopen weekend zonder enige aanleiding een 20-jarige man uit het Zeeuwse Oud-Vossemeer zwaar hebben toegetakeld
Profielfoto van Juda Peter
Geschreven door
Juda Peter

Het slachtoffer liep een gebroken kies, gekneusde ribben, een opgezwollen oog, blauwe plekken en diverse schaafwonden aan ellebogen en knieën op.
Het zinloos geweld vond plaats rond kwart over drie in de nacht van zaterdag op zondag in de Kaaistraat in Steenbergen.
Belaagd door zes jongeluiHet slachtoffer liep met zijn vriendin vanuit het uitgaanscentrum over de Kaaistraat. Na het passeren van een groep van vier opgeschoten jongens merkte hij dat ze inmiddels met 6 man achter hen aan liepen.
Al snel bleek dat ze niet al te vriendelijke bedoelingen hadden.
Met zijn allen slaan, stompen en schoppenDe groep omsingelde al scheldend het slachtoffer en zijn vriendin. Vervolgens begonnen ze met zijn allen in te slaan op de 20-jarige man. Toen die probeerde weg te rennen werd hij getackeld, waardoor hij hard tegen een paal viel. Het stompen en slaan ging, terwijl hij al op de grond lag, onverminderd door.
Het slachtoffer werd uiteindelijk hulpeloos achtergelaten. De man heeft thuis telefonisch aangifte gedaan van de mishandeling.
Vijf van de zes verdachten opgepaktDinsdag zijn twee jongens van 16 en 17 jaar oud aangehouden voor onderzoek. De verhoren leverden de namen op van vier andere verdachten tussen de 15 en 17 jaar. Drie van hen zijn woensdagmorgen aangehouden.
De aanhouding van de zesde verdachte verwacht de politie binnenkort.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.