Vandaag in Brabant: een malafide puppyhandelaar is opnieuw de fout in gegaan - Omroep Brabant

Vandaag in Brabant: een malafide puppyhandelaar is opnieuw de fout in gegaan

4 augustus 2016 om 09:10 • Aangepast 21 november 2020 om 08:30
nl
De beruchte puppyhandelaar uit Hapert is opnieuw de fout in gegaan. Hij verkocht, tegen de regels in, honden uit Hongarije. Een van de kopers zit nu met een zieke en onaangepaste hond. "We hadden die handelaar op zijn minst moeten googelen”, geeft ze toe.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Geschreven door
Zerrouk Youssef

Wat gaat vandaag het nieuws bepalen?

  • De malafide hondenhandelaar uit Hapert werkt dus tegen de regels van de gemeente Bladel in. Zijn honden werden eerder al door justitie in beslag genomen.
  • Het uitgebreide verhaal van een van de gedupeerden komt ook aan bod. Er heerst veel verdriet bij de familie. Zij riepen de hulp van een hondentrainer in. Die zegt dat de hond nooit verkocht had mogen worden.
  • Vanavond begint het Theaterfestivel De Boulevard in Den Bosch. Het is alweer de 32e editie van dit festival en voor tienduizenden theaterliefhebbers is Den Bosch de komende dagen het centrum van de wereld. We hebben wat tips die je zeker niet mag missen.

[Tweet:body:https://twitter.com/PPWindhorst/status/760917800730914816]
Waar wordt over gepraat?

  • PSV zit bij de loting van de Champions League zeker in pot 3. Ze schuiven een plekje op (van pot 4 naar pot 3), omdat het Griekse Olympiakos Piraeus verrassend werd uitgeschakeld.
  • De kilometerheffing op Belgische snelwegen voor vrachtwagens, die op 1 april werd ingevoerd, heeft in de eerste vier maanden al bijna 140 miljoen euro opgeleverd. De invoering van de kilometerheffing verliep allesbehalve vlekkeloos. Veel vrachtwagenchauffeurs moesten op het laatste moment nog een tolkastje aanschaffen.
  • Als er een ding is dat Daniel Boot z'n leven lang niet meer zal vergeten, is het wel zijn bezoek aan festival Tomorrowland in België. Met rolstoel en al werd de man uit Prinsenbeek getrakteerd op een crowdsurfritje. En mocht het toch aan zijn geheugen ontglippen, dan staan de beelden voor eeuwig op internet.

[Tweet:body:https://twitter.com/WillemBod/status/760909320452206592]
Welk nieuws van gisteravond en vannacht heb je misschien gemist?

  • De Nederlandse hockeyers hebben woensdag de oefencampagne voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro afgesloten met een gelijkspel. Volgens Robert van der Horst mist het team nog scherpte.
  • Heb jij 'm ook gezien? De dubbele regenboog leverde mooie plaatjes op. Toch nog een klein voordeeltje aan de regenachtige zomer.
  • Hip hop-dansgroep DC Company uit Tilburg zijn de beste van Nederland. De dansers mogen nu gaan strijden tegen 64 andere teams vanuit de hele wereld in gok- en entertainment walhalla Las Vegas. DC Company is de enige Nederlandse groep die meedoet.

[YouTube:body:https://youtu.be/WzKOKmHgULI]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.