Storing OnsBrabantNet na anderhalve dag voorbij

4 augustus 2016 om 16:03 • Aangepast 21 november 2020 om 08:30
nl
Internetprovider OnsBrabantNet heeft een storing die anderhalve dag duurde opgelost. De abonnees hebben sinds donderdagmiddag twee uur weer internet en kunnen weer bellen. Er was iets mis in de apparatuur van een van de netwerkcentrales die internet- en telefonieverkeer verdeelt naar verschillende plaatsen en wijken in Nederland.
Profielfoto van de Vries Jan
Geschreven door
de Vries Jan

Gedupeerde klanten werden omgezet naar een andere centrale. Het internetverkeer herstelde zich daarna snel en op dit moment kan ook iedereen weer bellen.
Volgens de provider waren 5000 abonnees gedupeerd in grote delen van Brabant en Limburg. De provider heeft landelijk ongeveer zestigduizend abonnees. De storing begon volgens informatie op de website woensdagmorgen.
Personenalarmering werkt nietUit reacties op Facebook blijkt onder meer dat de storing er ook toe heeft geleid dat personenalarmering niet werkte.
Irène van Lierop schrijft daar over: 'Ook in Bergeijk problemen. [...] Vervelend geen telefoon of internet bij mijn moeder maar wat veel erger is: de personenalarmering doet het niet. Voor deze groep van kwetsbare ouderen is dat net zoiets als dat 112 er meer dan 24 uur uit ligt. Dat is veel en veel te lang'.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!