PSV-19 wint eerste wedstrijd tijdens eigen Otten Cuptoernooi

5 augustus 2016 om 21:17 • Aangepast 21 november 2020 om 08:28
nl
PSV-19 heeft de eerste wedstrijd op de eigen Otten Cuptoernooi gewonnen. Op trainingscomplex De Herdgang in Eindhoven werd Manchester United vrijdag verslagen met 1-0. Al vroeg in de wedstrijd was het Joël Piroe die namens de Eindhovenaren de winnende goal maakte.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Toptalenten van onder meer Barcelona, Manchester United, Paris Saint Germain (PSG), Anderlecht en natuurlijk PSV strijden dit weekend op De Herdgang om de Otten Cup. Ook clubs buiten Europa zijn vertegenwoordigd. Bij de zeventigste editie zijn ook Red Bull Brasil en het Mexicaanse Chivas Guadalajara vertegenwoordigd.
Barca te sterk voor PSG, PSV tegen Man. UnitedDe openingswedstrijd van het toernooi om de Otten Cup ging tussen Barcelona en PSG, waarbij de Spaanse talenten met 4-1 wonnen. De jongelingen van Anderlecht versloegen Red Bull Brasil met 3-1.
Zaterdag spelen de talenten van PSV tweemaal. Om kwart over twaalf 's middags tegen Chivas Guadalajara en om drie uur tegen Borussia Mönchengladbach. Zondag zijn de finalewedstrijden.

Sneijder, Huntelaar, Wijnaldum, DepayHet toernooi is bestemd voor A-junioren, ofwel spelers die geboren zijn na 1 januari 1998. In het verleden kwamen diverse latere topspelers zoals Harry Kane, David Luiz, Hulk, Wesley Sneijder, Georginio Wijnaldum, Klaas-Jan Huntelaar en Memphis Depay in actie tijdens dit toernooi. Net als de huidige PSV'ers Jurgen Locadia, Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.