FC Oss start met gelijkspel tegen FC Dordrecht

6 augustus 2016 om 00:15
FC Oss is met een puntje aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen. In Dordrecht kwam de ploeg van François Gesthuizen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.
Profielfoto van Beenen Bram
Beenen Bram

Na een kwartier kreeg FC Oss de eerste kans van de wedstrijd, maar spits Tom Boere schoot de bal net naast na een voorzet van Jochem Janssen. Even later was het wel raak aan de andere kant. Erol Alkan kopte de bal via de lat raak: 1-0.
Punt uit vuurAl in de eerste helft maakte FC Oss gelijk via een doelpunt van Boban Lazic. Hij wist na een pass van Rick Stuy van den Herik de bal achter doelman Tim Coremans te werken.
Na rust werd niet meer gescoord al was Dordrecht een paar keer dicht bij het winnende doelpunt. Dankzij goed ingrijpen van doeman Xavier Mous sleepte FC Oss uiteindelijk een punt uit het vuur.