2500 euro aan vals geld en zes pakketten coke: drie herrieschoppers opgepakt in centrum Breda

6 augustus 2016 om 12:24
nl
De politie had vrijdagnacht de handen vol aan twee mannen en een vrouw die zich in het uitgaanscentrum van Breda ernstig misdroegen. Ze raakten betrokken bij enkele opstootjes en keerden zich tegen de politie. Bij de fouillering van hen werden zes pakketjes cocaïne en valse bankbiljetten van 500 euro aangetroffen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Een 28-jarige Bredanaar ging rond drie uur ’s nachts op de Havermarkt volledig door het lint. De man zocht ruzie met anderen en veroorzaakte problemen bij twee horecazaken waar men hem niet binnen wilde laten.
Na zijn arrestatie schold hij de agenten de huid vol. In zijn kleding werd een behoorlijke hoeveelheid cocaïne gevonden.
Schelden en schreeuwenEen 21-jarige vrouw en een 18-jarige man uit Breda bemoeiden zich met de arrestatie en keerden zich tegen de politie door te schelden, schreeuwen en te duwen.
De politie aarzelde niet en pakte hen ook op. Bij de 18-jarige man werden vijf naar later bleek valse bankbiljetten van 500 euro aangetroffen. Waar deze vandaan komen, moet onderzoek uitwijzen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.