Bewakingsbeelden van gewapende overval op Total-tankstation: leidinggevende vertelt

6 augustus 2016 om 18:05
nl
De twee jongemannen die in juni een gewapende overval pleegden op een Total-tankstation in Oosterhout, staan op bewakingsbeelden. Deze worden maandagavond getoond in actualiteitenprogramma Hart van Nederland op SBS6, meldt de politie zaterdag.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Twee gemaskerde jongemannen bedreigden die bewuste vrijdagavond een medewerkster van het tankstation met een mes. Het tweetal ging er zonder buit vandoor en vluchtte in de richting van de Rozenstraat.
De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar tevergeefs. Ook werd een Burgernet-bericht met daarin de vermoedelijke signalementen van de daders verstuurd. Het zou gaan om twee licht getinte mannen van onder de 20 jaar, rond de 1.75 meter lang.
Flyers opgehangenIn de uitzending van Hart van Nederland worden bewakingsbeelden van de mislukte overval getoond. Ook vertelt een leidinggevende van het bedrijf over de toedracht en impact.
In de omgeving van het tankstation en winkelcentrum Zuiderhout zijn flyers opgehangen om aandacht te vragen voor de uitzending.[YouTube:body:https://youtu.be/tb-rhsTrWjo]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.