Voor Davy Pröpper telt alleen de overwinning na FC Utrecht-PSV

7 augustus 2016 om 02:05
Het was niet best wat PSV in Utrecht liet zien. Daar was na afloop iedereen het wel over eens. In de eerste helft was FC Utrecht een klasse beter. Na rust, na wat tactische omzettingen, was PSV wat beter. Maar het had individuele oplevingen van Davy Pröpper en Gaston Pereiro nodig om toch ietwat 'lucky' de drie punten mee naar Eindhoven te nemen.
Profielfoto van Post Paul
Post Paul

Doelpuntenmake Davy Pröpper, die heel behendig de 1-1 scoorde, erkende dat het niet best was. Maar daar kon hij na afloop niet echt mee zitten.
"We hebben gewonnen en daar gaat het om. Voor ons dus toch een lekkere avond. Een beter begin dan vorig jaar". Toen werd het 2-2 tegen ADO Den Haag met in de slotseconde de opzienbarende gelijkmakende goal van ADO Den Haag-keeper Martin Hansen.
Het geluk meeVerdediger Joshua Brenet was wat ingetogener. "We hadden het geluk vandaag wat mee en gelukkig dus ook de drie punten. Maar het was zeker in de eerste helft niet best. Toen hadden we het moeilijk"