Justitie België: 'Man uit Roosendaal verkrachtte en mishandelde vijf meisjes'

10 augustus 2016 om 11:51
nl
Het openbaar ministerie in België heeft zes jaar cel geëist tegen een 24-jarige man uit Roosendaal, omdat hij vijf jonge Belgische vrouwen zou hebben misbruikt. Onder hen zijn ook minderjarigen. Dat meldt persbureau Belga.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

De man verbleef volgens Belga een tijdje in het Belgische Essen waar hij bekend stond als 'De Afghaan'. Hij ontkent alle aantijgingen en spreekt van een complot tegen hem. Vijf meisjes uit dezelfde vriendengroep dienden een klacht tegen hem in.
Tot bloedens toeEen van hen, een 19-jarige, beweerde anaal door hem te zijn verkracht en hij zou tot bloedens toe in haar borst hebben geknepen. Een ander meisje vertelde de politie dat ze met hem was uitgegaan in Roosendaal en dat ze onwel was geworden nadat hij haar op een cocktail had getrakteerd. Hij zou haar hebben verkracht en gebeten.
Het openbaar ministerie ziet geen enkele reden om aan de verklaringen van de meisjes te twijfelen. De beklaagde erkent dat hij met sommige van hen uitging en seksuele contacten had, maar nooit tegen hun zin. Hij vermoedt dat ze tegen hem samenspannen, omdat hij geen relatie met hen wilde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.