Luuk de Jong ziet komst Siem de Jong naar PSV wel zitten

10 augustus 2016 om 12:33
nl
De naam van Siem de Jong wordt steeds nadrukkelijker gelinkt aan PSV. De 27-jarige broer van Luuk de Jong staat onder contract bij Newcastle United, maar kreeg daar het afgelopen seizoen nauwelijks speeltijd. Een overstap naar PSV behoort tot de mogelijkheden, al laat zijn managment in het ED weten dat er nog niet met PSV gesproken is.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Maar zoiets kan snel gaan, al heeft Siem de Jong op dit moment ook andere zaken aan zijn hoofd. De aanvallende middenvelder is geblesseerd door een verrekte hamstring en richt zich op zijn herstel. Dat duurt vermoedelijk nog enkele weken. Luuk de Jong daarover: "Het is zonde dat hij nu in de voorbereiding geblesseerd is. Hopelijk herstelt hij snel, want hij wil weer lekker gaan voetballen ergens."
'Een droom om samen te spelen'En dat 'ergens' zou dus PSV kunnen zijn. Mocht het tot een transfer komen, betekent dat een hereniging met Luuk de Jong. De spits van PSV ziet de komst van zijn oudere broer wel zitten. "Het is een droom om met hem samen te spelen. Voor mij is hij hier natuurlijk welkom."
.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.