PSV zoekt FIFA17-gamers om toe te voegen aan de officiële selectie

10 augustus 2016 om 17:08
nl
Gamers opgelet. Want ben je meer dan een beetje behendig met een gameconsole dan is PSV op zoek naar jou. Ja inderdaad, je leest het goed. PSV is op zoek naar een eSports-speler om toe te voegen aan de selectie. Dat betekent dat je de club vertegenwoordigt op nationale en internationale FIFA17-toernooien.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Geschreven door
Zerrouk Youssef

En dat is niet alles. Je behoort namelijk tot de officiële selectie van PSV. Dus kom je ook op de jaarlijkse elftalfoto, zegt Guus Pennings op de website van de eredivisiekampioen. "Daarnaast heb je toegang tot al onze faciliteiten en mag je de eer van PSV vertegenwoordigen."
Groot toernooi in PSV-stadionMaar wat moet je er dan voor doen, horen we je vragen. Je moet dus gewoon even keihard uitblinken in groot FIFA17-toernooi in het Philips Stadion. Gamers vanaf 16 jaar en ouder kunnen zich gratis aanmelden. Tijdens het toernooi kunnen deelnemers zich kwalificeren voor een uitgebreide selectieprocedure waarin uiteindelijk de meest geschikte kandidaat gekozen wordt.
"De ideale kandidaat moet uiteraard groot fan zijn van PSV en moet het een eer vinden om de clubkleuren uit te dragen", zo zegt Pennings. Het is nog niet bekend wanneer het toernooi gehouden wordt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.