Van Iersel en Meppelink verliezen derde poulewedstrijd bij beachvolleybal in Rio

10 augustus 2016 om 18:07
nl
Marleen van Iersel uit Goirle en Madelein Meppelink hebben de derde poulewedstrijd bij het beachvolleybal op de Olympische Spelen verloren. Het Australische duo Taliqua Clancy en Louise Bawden was met 2-1 te sterk. De Nederlandse beachvolleybalsters waren al geplaatst voor de volgende ronde.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

De eerste set ging met 27-25 naar Bawden/Clancy. In de tweede set keek Nederland al snel tegen een 4-1 achterstand aan. Toch herpakten de dames zich goed en trokken ze de set met 21-18 naar zich toe.
Ook in de derde set kwamen Van Iersel en Meppelink 4-1 achter te staan. Dankzij een paar goede punten van Madeleine Meppelink kwamen ze terug. Vervolgens stond het Australische duo steeds een paar punten voor op Nederland. Toch kwamen oranje beachvolleybalsters nog terug tot 14-14. Uiteindelijk ging de set toch met 16-14 naar Clancy/Bawden.
Al naar volgende rondeHet verliezen van deze derde wedstrijd heeft weinig gevolgen, omdat Van Iersel en Meppelink de eerste twee poulewedstrijden al hadden gewonnen. Ze waren dus al geplaatst voor de volgende ronde.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.