Eefje Muskens hoeft geen selfie met Usain Bolt

12 augustus 2016 om 01:28
nl
Badmintonster Eefje Muskens heeft in het olympisch dorp al heel wat gekke dingen zien gebeuren. Ze verbaast zich erover dat wereldsterren als Usain Bolt en Rafael Nadal worden belaagd door andere sporters die een selfie willen maken. "Dan denk ik: laat ze met rust, joh. We zijn sporters onder elkaar, laten we elkaar gewoon respecteren. Nu zag ik hoe iemand als Bolt echt werd belaagd door 'selfiejagers'."
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Muskens (27) bekent dat ze zelf ook best wel op de foto had gewild met de zesvoudig olympisch kampioen uit Jamaica. "Aan de ene kant zou ik dat best willen, maar daar zit hij natuurlijk helemaal niet op te wachten. We zijn allemaal sporters, we willen allemaal winnen, in welke discipline dan ook. Daar komen we toch voor?''
De badmintonster voelde tijdens haar eerste partij met Selena Piek in het vrouwendubbel de olympische kriebels in haar buik. "Ik keek tijdens de eerste set op mijn horloge en zag een hartslag van 179. Zo moe was ik nog niet. Maar dat hoort erbij. Het zou niet goed met je gaan als je op de Spelen geen spanning voelt."
GewonnenZe won die eerste wedstrijd samen met Selena Piek in de groepsfase in twee games: 21-13 en 22-20. Vrijdag spelen ze hun tweede wedstrijd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.