Video

Gewapende overval op juwelier LeClocCaduc in Boxtel, medewerkster en klant bedreigd

13 augustus 2016 om 14:29 • Aangepast 21 november 2020 om 08:21
nl
Juwelier LeClocCaduc aan de Molenstraat in het centrum van Boxtel is zaterdagochtend overvallen. De dieven sloegen een van de vitrines kapot en hebben sieraden meegenomen. Er raakte niemand gewond.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

De overval vond rond tien uur plaats. De juwelier, een medewerkster en een aanwezige klant moesten van de overvallers - die een helm over hun gezicht droegen - op de grond gaan liggen. Ze werden bedreigd met iets dat op een vuurwapen leek.
Volgens de moeder van de juwelier is al het goud meegenomen. Het zilver zouden de dieven hebben laten liggen, al wordt in de loop van de dag geïnventariseerd wat er precies weg is.
Grijze CitroënDe twee overvallers vluchtten op een oude scooter zonder koplamp. Beiden droegen een blauw regenpak. De scooter werd later op de dag teruggevonden in een sloot in Lennisheuvel.
Er is nog niemand aangehouden. De politie zoekt naar een grijze auto die in Lennisheuvel werd gezien. Vermoedelijk hebben de overvallers zich hiermee verplaatst. Het zou gaan om een Citroën C1 of C2.
Geen actie ondernemenVia Burgernet wordt gewaarschuwd geen actie te ondernemen als je de daders ziet.  


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.