Stefan Wessels blijft bij Den Bosch

13 augustus 2016 om 15:34
nl
Forward Stefan Wessels speelt ook volgend seizoen voor de basketbalploeg uit Den Bosch. De zestienvoudig landskampioen heeft Wessels gestrikt voor nog een seizoen.
Profielfoto van de Jong Arianne
Geschreven door
de Jong Arianne

Het bestuur van de club is blij dat Wessels behouden blijft. "Ik ben erg blij dat we eruit gekomen zijn, en dat ik deze mooie club kan helpen met de ‘wederopbouw’! Dat geeft mij veel energie en ik heb zin in het komende seizoen", aldus Wessels.
Wessels begon zijn loopbaan in 2004 bij ABC Amsterdam. Hij speelde hier tot 2009 en werd met de Amsterdammers drie keer kampioen van Nederland. In 2009 maakte Wessels de overstap naar Den Bosch waar hij al meerdere landstitels, bekers en Super Cups wist te veroveren.
Zijden draadjeEen paar weken geleden hing het voortbestaan van de club nog aan een zijden draadje. Hoofdsponsor SPM verlengde het contract niet en er lag nog een aardige schuld bij de fiscus. Met die laatste werd een akkoord gesloten en zo kon eindelijk gebouwd worden aan een nieuwe ploeg.
In die ploeg zit ook routinier Kees Akerboom. Daarnaast hebben wat spelers uit de eigen kweek getekend en powerforward Ralf de Pagter is gebleven. Naar een hoofdsponsor wordt nog gezocht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.