Anouk Vetter uit Breda meest tevreden na meerkamp

14 augustus 2016 om 08:28
nl
Anouk Vetter van atletiekclub SPRINT in Breda kwam zaterdag toch nog tevreden van de baan na het zevende onderdeel van de meerkamp. Ze sloot af met een persoonlijk record op de 800 meter van 2.17,71.
Profielfoto van de Vries Jan
Geschreven door
de Vries Jan

"Mijn prestaties waren tot dan toe niet geweldig. Maar ik ben heel blij dat ik eindelijk die goede 800 meter heb gelopen. Ik heb het gevoel  dat ik voortaan echt mee kan doen. Vandaar die glimlach. Mentaal was dit het belangrijkste van deze twee dagen. Natuurlijk had ik liever een hoger puntentotaal gescoord. Maar alles wat bij de EK net wél goed ging, lukte hier helaas niet'', zei ze na het behalen van de tiende plek.
Nadine Broersen niet blijNadine Broersen uit Dongen was alles behalve blij met haar tweede olympische meerkamp. "Alle problemen met de trainerswissel hebben ertoe geleid dat ik er niet goed voor stond. Dan is zo'n zevenkamp mentaal heel zwaar. Alles was het net niet en dan sta je aan het eind met lege handen. Ik ga me voorbereiden op de meerkamp in Talence. Niet voor de prestatie, maar om het plezier terug te vinden'', zo nam ze zich na haar dertiende plaats in de eindstand voor.
Nadine Visser, die als negentiende eindigde, stelde dat de tweede dag aanzienlijk beter was verlopen dan de eerste. "Dat geeft een fijn gevoel, al ben ik met het puntentotaal niet echt blij. Als ik na twee dagen rust voldoende hersteld ben, start ik ook op de 100m horden."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.