Horrorclown jaagt wijkagenten en verslaggever stuipen op het lijf

15 augustus 2016 om 00:39
nl
Als verslaggever in het holst van de nacht mee op pad met twee agenten is natuurlijk sowieso spannend, maar het kan ook te ver gaan. Dat gebeurde donderdagnacht bij Wernhout toen een journalist van BN DeStem met de wijkagent van Grauwe Polder, Suzanne Voermans, meeliep.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Ook agent Rick Musters was erbij. Er gebeurde niet veel totdat het drietal om drie uur 's nachts naar een boerderij net buiten Wernhout reed, omdat er een pony was losgebroken.
PikkedonkerHet was pikkedonker op het erf van de boerderij, daarom zette Musters de koplampen van de auto wat feller. Het drietal kreeg de schrik van zijn leven toen plotsklaps een horrorclown voor de wagen sprong.
De man in het pak bleek de melder te zijn. Toch was het geen flauwe grap. Hij kwam net terug van een spooktocht met zijn twee kinderen, toen hij de pony op de weg zag en de politie belde. In de tussentijd had hij er niet aan gedacht om zijn kostuum uit te trekken.
Nadat de pony weer was teruggebracht, ging het trio volgens BN DeStem terug naar het bureau om bij te komen van de uiteindelijk wel heel spannende nacht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.