Gefrustreerde Jordens Peters: 'Willem II komt afspraken niet na'

14 augustus 2016 om 19:25
nl
De door sc Heerenveen begeerde Jordens Peters ergert zich aan de handelswijze van zijn huidige club Willem II. De aanvoerder aast op een transfer naar Friesland, maar die is nog verre van rond. Volgens Peters komt Willem II gemaakte afspraken niet na.
Profielfoto van van der Zon Job
Geschreven door
van der Zon Job

Wat die afspraken zijn en waar zijn frustratie precies zit, wil Peters niet zeggen. "Ik heb deze week wel frustraties gehad over hoe het gaat. Ik ben altijd netjes geweest. Maar ik vind wel dat er afspraken nagekomen moeten worden. Dat heb ik gemist. Over die frustratie ga ik het verder niet hebben. Maar we moeten wel als volwassen mensen met elkaar omgaan", aldus de aanvoerder na het met 3-1 verloren duel tegen Heracles Almelo.
Zinnen gezet op sc HeerenveenPeters (29) staat al een poos in de belangstelling van sc Heerenveen en zelf wil hij de stap graag maken. "Ik heb mijn ambitie uitgesproken, ik wil het hoogst haalbare. Ik wil kijken waar mijn top ligt." Willem II liet echter weten er alles aan te doen om de verdediger in Tilburg te houden.
Peters kan een sterk verbeterde contractaanbieding tegemoet zien, maar die heeft hij tot dusverre nog niet onder ogen gekregen. "Of dat raar is? Tsja, dat ligt bij de club, ook al spring ik hoog of laag."
'Er moeten heel veel dingen beter'De kans lijkt nihil dat Peters op de aanbieding van zijn huidige club ingaat, ook omdat hij sterk twijfelt aan het sportieve perspectief in Tilburg. "Ik had de hoop dat we met Willem II grote stappen zouden kunnen zetten. Natuurlijk is dat moeilijk, Willem II heeft de vijftiende begroting, dan vecht je een paar jaar tegen degradatie. Maar je hoopt ook dat je net zo’n jaar kan hebben als twee jaar geleden, dat je snel uit de zorgen bent. Dat kan nog steeds, maar er moeten wel heel veel dingen beter om dat voor elkaar te krijgen."
Zo lijkt het er steeds meer op dat Jordens Peters richting de uitgang gaat in Tilburg. "Er zijn afspraken gemaakt. Die moeten we naleven. We moeten er op een goede manier uit gaan komen", besluit de verdediger.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.