Video

Vrouwen vallen massaal voor 'Truck Hunk' Anton uit Grave [VIDEO]

15 augustus 2016 om 20:32 • Aangepast 21 november 2020 om 08:19
nl
Tot deze week ging de 37-jarige Anton de Wit door het leven als gewone vrachtwagenchauffeur. Maar vanaf nu zal hij bij de wegrestaurants de vrouwen van zich af moeten slaan. De Gravenaar is verkozen tot de hunk onder de vrachtwagenchauffeurs.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

Anton de Wit was één van de 88 mannen die een gooi deed naar de landelijke titel. Volgens de website Transport-online.nl, die de wedstrijd organiseerde, hebben er duizenden mensen op hem gestemd. "Ik heb allerlei hulptroepen georganiseerd, via Facebook en de app", geeft De Wit toe.
De chauffeur werkt in Uden, bij Van den Heuvel Logistiek. Toen zijn collega's maandagochtend van de uitverkiezing hoorden, was het direct groot feest. Al werd er geen champagne opengetrokken. "Ik moet gewoon nog werken", zegt De Wit nuchter. Het zelfs wel een werkdag waarop hij het drukker heeft dan anders. "Veel mensen willen me feliciteren. De telefoon staat roodgloeiend."
Maar hunk of niet, het is het maar de vraag of hij open staat voor de vrouwelijke blikken. De Wit is al getrouwd en heeft zelfs drie kinderen. Toch is zijn vrouw Marijke dolblij met de uitverkiezing. "Hij is gewoon het mannetje. Hij werkt heel hard en hij is een trotse papa."
Truck ChickDe website verkoos ook een Truck Chick, de mooiste vrouwelijke vrachtwagenchauffeur. Dat werd de 25-jarige Amy Blokker uit Wormerveer. "Uiteraard heb ik ook op haar gestemd", zegt De Wit.

De hunk en chick krijgen na hun uitverkiezing allebei een verwenpakket met zeepjes en een cadeaubon van 100 euro. Geen vetpot, maar De Wit kan het wel bekoren. "En mijn vrouw kan ik er ook blij mee maken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.