Luuk Ikink wordt copresentator bij RTL Boulevard maar is niet de nieuwe Albert Verlinde

16 augustus 2016 om 11:19 • Aangepast 21 november 2020 om 08:18
nl
Luuk Ikink, de sidekick van Humberto Tan in RTL Late Night, wordt niet de opvolger van Albert Verlinde bij RTL Boulevard maar hij gaat er wel aan de slag als presentator.
Profielfoto van Kamp KarinProfielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door
Kamp Karin & Bert van Doorn

Volgens diverse media zou Ikink het na 26 augustus overnemen van de entertainmentdeskundige uit Cromvoirt, maar dat klopt dus niet. Ikink stopt als sidekick bij RTL Late Night.  

Albert Verlinde stoptMaandag werd bekend dat Verlinde na vijftien jaar stopt bij het grootste showbizzprogramma van Nederland. "Om de zoveel jaar is het goed om eens terug te kijken, maar vooral vooruit te kijken. Na precies vijftien jaar en de verhuizing van RTL Boulevard naar het Leidseplein vond ik het een mooi en natuurlijk moment om te stoppen en een volgende stap te gaan zetten", verklaarde Verlinde zijn keuze.
Volgens het programma van SBS6 zou Albert gewoon bij RTL blijven werken. Hij gaat hoogstwaarschijnlijk RTL Live presenteren, samen met Angela Groothuizen. Eind juni werd bekend dat Angela een van de gezichten van het nieuwe middagprogramma wordt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.