Leontien van Moorsel wil stappen ondernemen vanwege dopingbeschuldigingen - Omroep Brabant

Leontien van Moorsel wil stappen ondernemen vanwege dopingbeschuldigingen

16 augustus 2016 om 12:18
nl
Leontien van Moorsel wil stappen ondernemen tegen Monique Knol omdat zij Leontien beschuldigde van dopinggebruik. Dat heeft de oud-wielrenster dinsdagmorgen gezegd op NPO Radio 1.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

"Het heeft een behoorlijke impact gehad op onze vakantie en ons gezinnetje. Ga het een meisje van negen maar eens uitleggen dat je beschuldigd wordt van iets wat je niet hebt gedaan", aldus Van Moorsel.
"Ik weet wat ik zelf heb gedaan en wat ik niet heb gedaan en iemand mag zoiets niet roepen. Dus we gaan er wel wat mee doen." Van Moorsel wilde op NPO Radio 1 niet toelichten welke stappen ze precies gaat ondernemen. Aan Omroep Brabant laat Van Moorsel weten dat ze pas na de Olympische Spelen stappen zal gaan ondernemen.  
Knol beschuldigde van MoorselMonique Knol beschuldigde Van Moorsel eerder tijdens het Radio1-programma Sportzomer. Het was niet de eerste keer dat Knol suggereerde dat Van Moorsel uit Boekel doping zou hebben gebruikt, maar de vorige keer noemde ze geen namen.
ZIE OOK: Leontien van Moorsel reageert op doping-beschuldigingen: 'Ik vind het zielig'
Monique Knol haalde goud op de Olympische Spelen in Seoul en Brons in Barcelona, vier jaar later. Leontien van Moorsel haalde vier keer goud, 1 keer zilver en een keer brons tijdens drie Olympische Spelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.