Video

A67 weer open na ongeluk met vrachtwagen bij Hapert

16 augustus 2016 om 18:23 • Aangepast 21 november 2020 om 08:18
nl
Op de A67 bij Hapert is dinsdagmorgen een vrachtwagen op een andere vrachtwagen gebotst. De bestuurder van de achterste vrachtauto, die aanhangwagens vervoerde, raakte bij het ongeluk bekneld. De weg tussen Hapert en de Belgische grens is een groot gedeelte van de dag afgesloten geweest door olie op de weg. Het verkeer werd omgeleid via de vluchtstrook. De weg was rond de klok van vier uur weer open.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Het ongeluk gebeurde rond vijf voor halfelf. Een traumahelikopter kwam ter plekke.
Vrachtwagens uit elkaar gehaaldDe twee vrachtwagens werden uit elkaar gehaald om de beknelde bestuurder te bevrijden. Dit nam ruim twee uur in beslag. Het is niet duidelijk hoe zwaar de verwondingen van de bestuurder zijn.
Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het lijkt erop dat het ongeluk gebeurde in de staart van de file die ontstond na een ander ongeval met een vrachtauto.


Flinke vertragingDe vertraging voor het verkeer liep op tot drie kwartier, meldt de ANWB. Het verkeer richting België wordt omgeleid via de N284. Rond een uur kon het verkeer mondjesmaat via de vluchtstrook langs het ongeluk rijden.  
Rond elf uur stond er een file van zo’n vijf kilometer lang. Een half uur later stond er al meer dan tien kilometer file.

Meer ongelukken op A67Om tien voor half negen kwam een vrachtwagen in de berm terecht op de A67 bij Bladel. Tien minuten later kwam een vrachtwagen in de sloot terecht in het Limburgse Maasbree.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.