Al 12.000 euro binnen voor bruiloft van ongeneeslijk zieke Kelly en haar Ralph

16 augustus 2016 om 14:25
nl
Tienduizend euro voor een onvergetelijk bruiloft, dat was het doel. Inmiddels is al meer dan twaalfduizend euro ingezameld voor het huwelijk van de ongeneeslijk zieke Kelly Hekker (23) en haar Ralph de Boer (27) uit Bergen op Zoom.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Na een oproep op internet door vrienden Moniek Kooijman en Teun van der Wegen was maandag de helft van het geld voor de droomdag al binnen. Dinsdag staat de teller op 12.179 euro. Er zijn niet alleen financiële bijdrages geleverd maar ook giften in natura: zoals een auto, een jurk en een complete huwelijksreis.
ZIE OOK: Ongeneeslijk zieke Kelly wil nog trouwen met haar Ralph, vrienden maken het mogelijk
Het is goed nieuws dat het geld nu al bij elkaar is. Er is haast bij het huwelijk. De artsen denken dat Kelly 2017 niet zal halen. Haar baarmoederhalskanker is uitgezaaid naar haar heupen, onderrug, knieën en de darmen.
Geen geldKelly werd vorig jaar ten huwelijk gevraagd door haar vriend Ralph. Toen wisten ze al dat Kelly ziek was. Er was destijds nog geen geld voor de verbintenis, want het stel had net een nieuwbouwhuis gekocht. Het koppel hoopt eind september elkaar het ja-woord te geven.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.