Kickboksfenomeen Nieky Holzken schittert opnieuw in realitysoap: ‘Een kijkje in mijn wereld’

16 augustus 2016 om 20:42
nl
Kickboksheld Nieky ‘The Natural’ Holzken krijgt opnieuw een realitysoap. De serie met de Helmondse wereldkampioen wordt eind dit jaar uitgezonden op mannenkanaal Spike TV van Nickelodeon.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

RTL5 trok eind vorig jaar de stekker uit 'Nieky Holzken, De Knock Out van Brabant'. De realityserie over de kickbokser en zijn familie zou te weinig kijkers aan zich binden.
Het productiebedrijf achter de soap, Just Productions TV, zag echter nog voldoende perspectief in een tweede seizoen en zette alles op alles om de serie bij een andere zender onder te brengen. Met succes.
ZIE OOK: Kickbokskampioen met rozenkrans: soap rond Helmonder Nieky Holzken dinsdag in première
'Ik voel me er op mijn plek'"Spike durft het in Nederland aan om de sport kickboksen belangrijk te maken. Ik voel me er op mijn plek, krijg mooie kansen en ik geef de Spike-kijker vanaf komend seizoen graag een kijkje in mijn wereld", aldus de sportman.
Sinds 1 oktober 2015 is Spike TV dagelijks van negen uur 's avonds tot halfdrie 's nachts op het kanaal van Nickelodeon te zien. Wanneer de nieuwe realityserie te zien is, is nog niet duidelijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.