Video

Alsnog kogelhuls gevonden na schietpartij, slachtoffer in coma

17 augustus 2016 om 10:21 • Aangepast 21 november 2020 om 08:17
nl
Een cameraman van Hart van Nederland heeft woensdag, terwijl de politie-afzetting al was weggehaald, een kogelhuls gevonden vlakbij de plek waar een 34-jarige Eindhovenaar dinsdagavond is neergeschoten. Het slachtoffer ligt volgens een familielid in coma in het ziekenhuis.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

De cameraman heeft de vondst van de kogelhuls gemeld bij de politie. Die heeft volgens een woordvoerder weer een team naar de plek gestuurd om opnieuw sporenonderzoek te doen. Ook is er woensdag een buurtonderzoek aan de gang.
Daders voortvluchtigDe daders die dinsdagavond na de schietpartij in Eindhoven in een donkerblauwe BMW zijn gevlucht, zijn nog niet gepakt. Bij de schietpartij raakte een 34-jarige man zwaargewond. Volgens een familielid zou hij in coma liggen.
"De donkerkleurige BMW zou zijn gevlucht in de richting van de Geldropseweg in Eindhoven. Als mensen daar iets meer over kunnen vertellen, dan willen we graag met hen spreken", zo zegt de politie.
De politie wilde woensdagochtend nog niks kwijt over de achtergrond van de schietpartij. "We gaan niet in op de achtergrond of de identiteit van het slachtoffer", liet een woordvoerster weten.
De politie heeft het onderzoek op de plaats van het misdrijf, de Sint Petrus Canisiuslaan, diep in de nacht van dinsdag op woensdag afgerond. De auto waarin het slachtoffer zat, is in beslag genomen, evenals de uitgebrande auto die later op de Oude Doornakkersweg werd aangetroffen. De politie onderzoekt nog of die auto iets met de schietpartij te maken heeft.
ZIE OOK: Eindhovenaar (34) vlak voor zijn huis neergeschoten: slachtoffer kritiek, schutters vluchten in BMW
BijrijderHet slachtoffer zat als bijrijder in een geparkeerde auto. Hij vluchtte na de schoten uit de auto en zakte verderop in de straat in elkaar en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.