'Beetje gevoel in voet en arm', verlamde man uit Oisterwijk doet aangifte van mishandeling

17 augustus 2016 om 10:59
nl
De 59-jarige man die vorige maand zwaar mishandeld werd in zijn woonplaats Oisterwijk heeft aangifte gedaan. De politie tast nog steeds in het duister wie de mannen zijn die hem ernstig hebben toegetakeld. Ook zijn familie snapt niets van de mishandeling. "Heel raar dat dit gebeurd is."
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Het slachtoffer werd in de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 juli even voor halfvier door meerdere mannen te grazen genomen. Hij was op weg naar huis toen hij op de Lind door vier of vijf mannen vastgepakt en tegen een dranghek werd aangegooid. Hij werd daar achtergelaten. Hij wist zelf wel op te staan, maar stortte na een paar meter lopen toch weer in.
Na de mishandeling kreeg hij ook nog een hersenbloeding en raakte hij aan zijn linkerkant verlamd. "Hij heeft inmiddels een heel klein beetje gevoel in zijn linkervoet en linkerarm", vertelt een familielid. "Met zijn spraak gaat het gelukkig wel goed"
Het duurt volgens de familie nog een lange tijd voor het weer goedkomt. "Hij is nu nog te zwak voor fysiotherapie en kan nog niet echt revalideren. Wij denken dat dit wel een jaar kan duren", vertelt een familielied.
Beschrijving dadersMensen die de mishandeling op grote afstand zagen, denken dat de meeste daders tussen de 30 en 40 jaar oud zijn. Een van hen zou gemillimeterd haar hebben, een man was kaal en een ander had krullend haar. Het slachtoffer denkt overigens dat de leeftijd van de mannen iets jonger is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.