Willem II hengelt verdedigers Van Anholt en Lachman binnen

17 augustus 2016 om 16:38 • Aangepast 21 november 2020 om 08:16
nl
Willem II heeft woensdag een dubbelslag geslagen op de transfermarkt. De verdedigers Pelé van Anholt en Darryl Lachman spelen de rest van het seizoen voor de Tilburgers.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

Van Anholt staat woensdagmiddag voor de eerste keer op het trainingsveld in Tilburg. De voetballer onderging vanochtend een medische keuring.
De afgelopen vijf seizoenen speelde Van Anholt voor sc Heerenveen. In Friesland kwam hij in die periode tot 127 optredens in de hoofdmacht. Toch werd zijn contract niet verlengd, waardoor hij nu transfervrij naar Tilburg komt. Van Anholt gaat met rugnummer 46 bij Willem II spelen.

Mondeling akkoordLachman is mondeling akkoord met Willem II, maar de verwachting is dat hij de rest van het seizoen wordt gehuurd van het Engelse Sheffield Wednesday. Dat is nog niet helemaal rond, maar de Tilburgers zien geen beren meer de op weg. Lachman trainde woensdagochtend al mee met de ploeg van trainer Erwin van de Looi. Lachman heeft ruime ervaring op eredivisieniveau. Hij kwam eerder uit voor SC Cambuur, FC Twente, PEC Zwolle en FC Groningen.
Willem II begon teleurstellend aan het seizoen. De eerste twee competitiewedstrijden werden kansloos verloren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.