Bart Ramselaar niet bang van concurrentie op het PSV-middenveld - Omroep Brabant

Bart Ramselaar niet bang van concurrentie op het PSV-middenveld

18 augustus 2016 om 14:45
nl
Even na tien uur zette Bart Ramselaar donderdagochtend zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij PSV. Even daarvoor was hij nog medisch goedgekeurd.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

En zo stond hij al snel op het veld met de spelers waar hij twee weken geleden in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen als speler van FC Utrecht nog tégen speelde. Ramselaar: "Dat had ik toen nog niet kunnen denken. De laatste week ging het ineens heel snel. Ik ben heel blij dat de clubs eruit zijn gekomen en dat ik vandaag officieel speler ben van PSV."
Geweldige stapWant hoewel hij als jonge speler al dragende speler bij FC Utrecht was, ziet hij de overgang naar PSV als een geweldige stap.
"Het is op dit moment de beste club in Nederland. Ik zal hier op hoger niveau trainen en wedstrijden op hoger niveau spelen. Ook in de Champions League natuurlijk. Ik denk dat ik me hier perfect kan ontwikkelen."[instagram:https://instagram.com/p/BJPk0W_Boec]Concurrentie op middenveldMaar Ramselaar kan zijn borst  wel nat maken, want de concurrentie op het middenveld van PSV is met Pröpper, Guardado en Hendrix stevig. Maar daar maakt Ramselaar zich geen zorgen over.
"Het zijn geweldige spelers en ik ben blij dat ik met ze samen mag spelen en van ze kan leren. De concurrentie hoort bij een topclub. Maar dat is goed. Het maakt je scherper en daar word je beter van."
Een van de grootste talentenDe transfersom bedraagt zo'n 4,5 miljoen euro. Technisch manager Marcel Brands: "Hij is een van de grootste talenten van Nederland, die we er graag bij hebben. Hij is een volwaardige speler die we hard nodig hebben dit seizoen."
Meer transfersDe verwachting is overigens dat dit niet de laatste transfer van PSV is. Er kunnen nog tal van spelers vertrekken en PSV heeft voor sommigen de vervangers al op het oog.
Brands: "Ritzmaier en Vloet willen graag verhuurd worden. Jozefzoon en Poulsen zitten ook in zo'n situatie. Rond Maher speelt nog iets. Daar zullen we alert op zijn. Ik ga er nu van uit dat Jetro Willems blijft, maar de transferperiode duurt nog twee weken. Dus er kan nog van alles gebeuren."[instagram:https://instagram.com/p/BJP5ZP7BiG4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.