René Schuurmans zet met barbecue halve camping in de rook

19 augustus 2016 om 08:26
Op de camping in Soest zullen ze het optreden van René Schuurmans niet snel vergeten. De zanger uit Sint Michielsgestel was daar woensdag op bezoek bij familie. De zonnige dag werd afgesloten met grillmaster René achter de barbecue. Binnen enkele minuten hing er een lokale mist rond de zanger en andere campinggasten.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

"De kinderen hadden dennenappels op de barbecue gegooid. Ze wilden zo het vuurtje harder laten branden, maar die waren door het natte zomerweer nog helemaal vochtig",  grinnikt de vrouw van de 'grillmaster'.
Rookgordijn"De rook werd ook alleen maar erger", vertelt ze hoorbaar geamuseerd. Zien is geloven, dus zette de familie Schuurmans een filmpje op Facebook.[facebook:https://www.facebook.com/264904823521632/posts/1253483711330400] "Ik denk dat hij zo relaxed was op de camping dat hij al zijn schermpjes en mobieltje uit heeft gedaan en eens ouderwets rooksignalen wilde delen met de mensen", grapt vrouw Monique er nog achteraan.
Niet te missenDe rooksignalen waren een succes. Niemand op de camping is de aanwezigheid van de Brabantse zanger ontgaan. Om de sfeer te herstellen, trakteerde de zanger de andere gasten op spiezen met dennensmaak.

Tip ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...