Masturberende man gaat buurtbewoners achterna met slagersmes

19 augustus 2016 om 10:29
nl
Bewoners van de wijk het Hooghuis in Etten-Leur hebben al tijden last van een man die zich agressief opstelt en zich naakt aftrekt in de buurt van zijn huis. Donderdagmiddag liep het zo uit de hand dat de man een buurtbewoner achterna ging met een slagersmes. Voorafgaand aan het incident stond de man zich wederom af te trekken in de opening van zijn voordeur. Buurtbewoners zien het probleem steeds groter worden en zijn bang.
Profielfoto van Redactie
Geschreven door

Hij was naakt en stond zich af te trekken in zijn eigen voortuin, toen een buurtbewoonster hem bezig zag. Ze waarschuwde de buurt op Facebook. “Hou je kinderen maar in de gaten, stond net een naakte vent zich af te sjorren in de deuropening op het Schoonhout", aldus de vrouw.
'Hij zwaaide met het mes'Een andere buurtbewoner stapte naar aanleiding van het bericht op de inmiddels aangeklede man af om verhaal te halen. Hij wilde de man wijzen op de ruim twintig jonge kinderen die in de straat spelen.De man ging naar binnen en kwam naar buiten met een groot slagersmes. Een buurtbewoonster die hem aan zag komen zegt: "Hij zwaaide met het mes en riep van alles, toen heb ik de politie maar gebeld." Niemand raakte gewond. De politie heeft de man meegenomen.
De man zou verward zijn, melden verschillende buurtbewoners. Ook zou mee kunnen spelen dat hij zijn vrouw heeft verloren, laten ze weten aan Omroep Brabant.
In de wijk het Hooghuis zijn bewoners inmiddels bang. Ze willen daarom niet dat hun naam genoemd wordt. "Hij staat regelmatig naakt in het brandgangetje achter zijn huis en trekt zich dan af. Je wil niet dat kinderen daarmee geconfronteerd worden", zegt een buurvrouw. "Hij staat het ook expres zo te doen dat ik het goed kan zien, dat is echt heel smerig." Anderen zeggen: "Je houdt het wel in de gaten als je kinderen er spelen of door het gangetje lopen" en "Ik heb mijn kinderen vertelt dat ze daar maar niet moeten komen."
'Straks gaat het echt fout'Buurtbewoners zijn niet alleen bang hem naakt tegen te komen, ook zijn ze bang omdat hij soms agressief is. Zo zou hij ruzie hebben gemaakt omdat iemand z’n auto verkeerd parkeerde en werd een willekeurige voorbijganger verbaal aangevallen. Nu viel hij dus zelfs iemand aan met een hakmes. "Het wordt steeds gekker. Straks gaat het echt fout. Wat als hij z’n huis in de fik steekt?" Ook zijn mensen bang dat ze hun huis op deze manier niet meer kunnen verkopen.
Een aantal buurtbewoners richtte een groepsapp op. "Zo kunnen we elkaar op de hoogte houden en waarschuwen als er iets is." In de politie hebben de meeste wel vertrouwen. "Fijn dat er vandaag alert gereageerd is door de politie", zegt een buurtbewoonster. De politie kon donderdagavond niet reageren omdat het onderzoek nog loopt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.