Fittie tussen Vader Abraham en Joling gaat door: 'Geef mijn kaarten maar aan aangereden dame'

19 augustus 2016 om 11:22
nl
Vergeet 'Goede Tijden, Slechte Tijden' voor je dagelijkse portie ruzie en intrige. Want deze zomer zorgen Pierre Kartner en Gerard Joling voor de broodnodige soapontwikkelingen. Vader Abraham geeft in De Telegraaf een flinke steek onder water aan Gerard Joling omdat de Jostiband hem liever het nummer 'Het kleine café aan de haven' laat zingen.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Voordat we het laatste wapenfeit van Pierre bespreken: hoe zat het ook alweer"? De Jostiband speelt tijdens hun jubileumconcert het lied ‘Het kleine café aan de haven’. Dat is een liedje van Bredanaar Vader Abraham. De Jostiband wil het liedje zingen met Gerard Joling.
Dat schoot bij Pierre in het verkeerde keelgat. "Er is niets mis met meneer Joling, maar dit had ik zelf ook graag gedaan." Uiteindelijk wilde de band het een beetje goedmaken door Vader Abraham twee kaarten te geven voor het jubileumconcert.
Joling zei vervolgens heel vilein dat die 'ouwe zeur' wat hem betreft gerust het liedje mag zingen, maar de organisatie van het jubileumconcert liet meteen weten dat daarvan geen sprake kan zijn omdat de keuze van de Jostiband altijd doorslaggevend is.
'Deze dame verdient het meer'En daar gaat de rel verder. "Ik ben natuurlijk zeer vereerd met mijn uitnodiging voor het ereterras, maar ik schenk de twee kaarten graag aan de 92-jarige mevrouw die vorig jaar door Gerard is aangereden op dat Zebrapad. Deze dame verdient het meer dan ik", zegt Pierre tegen Privé van De Telegraaf.
Een vuistslag waar kickbokser Nieky Holzken volgens ons jaloers op zal zijn. Gerard was na het ongeluk namelijk behoorlijk aangeslagen en heeft altijd aangeboden om het slachtoffer te helpen. Hij moet zich nog overigens nog  verantwoorden bij de rechter voor het ongeluk.
Komt Joling hierop terug?Waar gaat dit eindigen, vraag je je misschien af? Het is niet helemaal ondenkbaar dat Joling ook hier weer op zal reageren. Daar is de Geer-en-Goorster natuurlijk vals genoeg voor. We wachten het af. Het jubileumconcert vindt in ieder geval plaats op 5 september.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.