Davy Pröpper verlengt tot 2020 bij PSV: 'Erg naar mijn zin in Eindhoven'

19 augustus 2016 om 16:11 • Aangepast 21 november 2020 om 08:14
nl
Davy Pröpper heeft zijn contract bij PSV tussentijds verlengd. De voetballer heeft bijgetekend tot medio 2020, aldus de club. Zijn huidige verbintenis liep door tot 2019.
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

De middenvelder speelt sinds vorig jaar zomer voor de landskampioen uit Eindhoven. Daarvoor kwam hij jaren uit voor Vitesse.
'Erg naar mijn zin bij PSV'"Ik ben hier nog niet klaar, want ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV. In de zomer heb ik goed nagedacht over interesse van bijvoorbeeld Zenit Sint-Petersburg maar ik wil nu gewoon blijven. Ik heb het gevoel dat ik hier nog veel beter kan worden”, aldus Pröpper.
"Maar het eerste jaar is mooi verlopen. Wie weet wat er nog komt. Dit is voor mij de beste weg. Ik heb het hier niet verkeerd", zei Pröpper nadat hij zijn contract had verlengd.  
'Dit is een vorm van waardering'Hij is na aanvoerder Luuk de Jong de tweede basisspeler die deze zomer zijn contract verlengt. Tot blijdschap van technisch manager Marcel Brands. "Het komt zelden voor dat iemand zich zo snel aanpast als Davy. Dit is een vorm van waardering", zei Brands.
PSV versterkt zich mogelijk nog met Siem de Jong. De speler van Newcastle United wil terug naar Nederland. Hij staat open voor een overgang naar PSV, waar hij samen kan spelen met zijn broer Luuk. Volgens Brands is er nog geen groen licht en zijn beide clubs nog in gesprek.[tweet:body:https://twitter.com/paulpostman/status/766605079835185152] [tweet:body:https://twitter.com/PSV/status/766605584145715200]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.