Aller-, allerlaatste PSV-stoeltje te koop, met handtekeningen spelers

19 augustus 2016 om 20:54 • Aangepast 21 november 2020 om 08:13
nl
Op één na zijn ze allemaal verkocht: de oude stoeltjes van de oost-tribune en vakken T en U van het Philips-stadion. Het laatste is een bijzonder exemplaar, gesigneerd door de PSV-selectie. Nu wordt het wordt geveild via Facebook.
Profielfoto van van der Meer Tom
Geschreven door
van der Meer Tom

De stoelen zijn afgelopen weken uit het stadion verwijderd, omdat ze worden vervangen voor inklapbare varianten. Daardoor kunnen supporters tijdens een wedstrijd ook staan.
De supportersgroep Lighttown Madness hielp met het verwijderen en verkopen van de oude stoeltjes. Fans konden ze kopen voor vijf euro per stuk. En ze gingen als warme broodjes door de stadionpoorten. Na een paar verkoopdagen waren ze volgens de supportersvereniging allemaal verkocht.
Meer dan honderd euroMaar er is er nog één! Het laatste stoeltje, dat samen met twee tickets voor de wedstrijd PSV - FC Groningen wordt verkocht, brengt een stuk meer op dan de gewone kuipjes. Dankzij de handtekeningen van de spelers wordt er op Facebook al enkele honderden euro's geboden.

Wachten op privacy instellingen...

Het geld gaat naar de Stichting Ambulancewens, een goed doel dat de Lighttown Madness een warm hart toedraagt. Regelmatig zorgt die stichting ervoor dat PSV-fans nog één keer in het stadion naar hun favoriete club kunnen kijken. Zo kreeg in maart dit jaar de inmiddels overleden oud-steward Piet Adriaans een warm applaus, toen hij met hulp van de ambulancebroeders voor het laatst naar PSV kwam kijken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.