'Einde discussie!', Pierre Kartner is wel klaar met gehakketak met Gerard Joling

20 augustus 2016 om 16:23
nl
Pierre Kartner heeft tegenover Omroep Brabant gereageerd op het gehakketak met Gerard Joling. "Joling en ik hebben elkaar nog nooit ontmoet. Hoe kan hij dan zeggen dat ik een ouwe zeur en een mopperkont ben? Als hij dat over mij mag zeggen, dan mag ik ook zeggen dat hij de hele dag aan het twitteren is, misschien wel bij een zebrapad."
Profielfoto van van den Heuvel Peer
Geschreven door
van den Heuvel Peer

De fittie tussen beide artiesten ontstond toen bekend werd dat Gerard Joling 'Het kleine café aan de haven' zou zingen tijdens het jubileumconcert van de Jostiband. Kartner vroeg zich hardop af waarom hij daar niet voor gevraagd was, hij heeft het nummer immers geshreven.
De organisatie achter de Jostiband liet weten dat de leden mogen kiezen en zij willen graag optreden met de Joling, maar de zanger uit Breda was van harte welkom op de eretribune. Joling noemde Vader Abraham een 'ouwe zeur' en Kartner gooide olie op het vuur door tegen De Telegraaf te zeggen dat hij zijn kaartjes wel gunde aan de 92-jarige vrouw die door Joling was aangereden.
Stampvoetend rondlopenAan Omroep Brabant laat Kartner weten klaar te zijn met het gehakketak. “Ik vind het prima dat Joling optreedt bij de Jostiband. Er wordt nu een beeld geschetst dat ik stampvoetend rondloop. Ik noem dit bewust verkeerde beeldvorming. Daarom heb ik het zo scherp gezegd."
Wat Kartner betreft is het nu einde discussie. Of dat echt zo is, is nog maar de vraag, want dat 'twitteren bij het zebrapad' is natuurlijk wel weer een verwijzing naar die aanrijding met die hoogbejaarde dame. Wordt niet meer vervolgd. Of toch?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.