Video

53-jarige man vanuit auto beschoten op de Haagweg in Breda

20 augustus 2016 om 22:38 • Aangepast 21 november 2020 om 08:11
nl
Een 53-jarige man is zaterdagavond rond zes uur beschoten aan de Haagweg in Breda. Volgens omstanders werd er vanuit een rijdende auto meerdere keren op de man geschoten. De man kwam toen net uit een telefoonwinkel lopen.
Profielfoto van de Jong Femke
Geschreven door
de Jong Femke

Volgens de politie heeft de man geen vaste woonplaats in Nederland. De hulpdiensten rukten massaal uit. Ambulancepersoneel behandelde het slachtoffer op straat aan zijn verwondingen. De man was bij aankomst van de hulpdiensten nog aanspreekbaar. Het is onduidelijk hoe het met de man gaat.

Wachten op privacy instellingen...


Wachten op privacy instellingen...

Volgens getuigen zijn er vier of vijf kogels op de man afgevuurd. De omgeving van de schietpartij was afgezet. Op het moment van de schietpartij was het druk op de Haagweg.

Wachten op privacy instellingen...

Niet alle straatbewoners kregen iets mee van de schietpartij. "Ik heb niks gehoord of gezien", zei een wat verdwaasde omwonende. "Ik heb nachtdienst gehad en lag te slapen."
NasleepAndere omstanders merken vooral de naweeën van de schietpartij. "Ik heb iemand op de grond zien liggen en verbaas me over al die politie en ambulances. Ik kan ook niet bij mijn auto, want dit gebied is afgezet."

De politie is op zoek naar getuigen die rond zes uur zaterdagavond iets opvallends hebben gezien in de omgeving van de Haagweg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.