Ruime winst voor Kozakken Boys, UNA verrast Excelsior Maassluis

20 augustus 2016 om 22:28
Kozakken Boys heeft de eerste winst van het nieuwe seizoen te pakken. De ploeg uit Werkendam won ruim van VVSB (1-4.) Ook UNA won voor het eerst. De mannen uit Zeelst wonnen verrassend van Excelsior Maassluis (2-1.)
Profielfoto van Ranselaar Jessica
Ranselaar Jessica

UNA kreeg na een lastige beginfase een penalty. Niek van Boekel schoot namens de Zeelstenaren raak. Vlak voor tijd kwam Excelsior Maassluis via Almeida op gelijke hoogte. Het leek een gelijkspel te worden. Mart van de Gevel dacht daar anders over. Hij maakte in blessuretijd de 2-1.
Ruime winstVVSB - Kozakken Boys was een stuk minder spannend. Kozakken Boys begon sterk. Net toen dat overwicht wat afnam, zette Gwaerson Stout de werkendammers op voorsprong. Na rust scoorde Berry Powel twee keer voor Kozakken Boys. Vervolgens maakte ook Stout zijn tweede van de avond. Maikey Parami scoorde tegen. Zo eindigde de wedstrijd in 1-4 winst voor Kozakken Boys.