Naaktselfie van Britse soldate komt per ongeluk bij hele Koninklijke Militaire Academie terecht

21 augustus 2016 om 13:26 • Aangepast 21 november 2020 om 08:11
nl
De 42-jarige vrouwelijke Britse RAF militair Helen King heeft zich, tijdens haar verblijf op de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda onsterfelijk gemaakt. King was daar op cursus en dacht haar vriend een plezier te doen. Ze stuurde hem een selfie, waarop ze gedeeltelijk naakt stond.
Profielfoto van van der Straaten Agnes
Geschreven door
van der Straaten Agnes

Dat schrijft Mail Online, een Britse internetkrant. Maar terwijl King dacht dat de foto alleen bij haar liefje terecht kwam, kreeg de hele KMA en een groot deel van de RAF in Groot Brittanië de foto toegestuurd. Ze had per ongeluk de Facebookpagina van de KMA getagd. Het is een besloten pagina, maar duizenden militairen hebben daar toegang toe.

Wachten op privacy instellingen...

Zelf had ze haar fout niet door, maar haar vriend wees haar daar fijntjes op. Natuurlijk heeft iedereen maar heel kort kunnen genieten van de naaktselfie van Helen King, omdat ze hem er snel weer heeft afgehaald. Volgens de Britse krant The Sun heeft de fout geen grote gevolgen gehad. Sinds de naaktselfie heeft ze promotie gemaakt en volgt een militaire training in Oman.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.