Video

‘Dit is echt verslavend!’ Debutant Marloes Keetels houdt van de Spelen

21 augustus 2016 om 07:05 • Aangepast 21 november 2020 om 08:11
nl
Hockeyster Marloes Keetels vindt de Olympische Spelen ‘te gek’. De 23-jarige Schijndelse maakte de afgelopen weken haar olympisch debuut en is daar helemaal ondersteboven van.
Profielfoto van Spierts Twan
Geschreven door
Spierts Twan

Het toernooi eindigde voor Keetels en haar teamgenoten weliswaar in een grote teleurstelling, toch is ze hartstikke blij.
Op het nachtkastje"Natuurlijk heb je nu een beetje een zure nasmaak van zilver. Maar het blijft wel een olympische medaille. Dat kunnen niet veel mensen zeggen. Dus ik ben blij dat ik ‘m op m’n nachtkastje kan leggen", zegt ze tegen onze verslaggever.
Aanvoerster Maartje Paumen ziet dat toch net iets anders. Zij heeft immers al twee gouden plakken op haar nachtkastje liggen. "Dan word je wakker en dan ligt er nu een zilveren medaille, in plaats van goud. Dat doet pijn."
Zwaar hoofdMet een zwaar hoofd werden de hockeysters zaterdag wakker. De kater kwam niet alleen van de verloren finale, maar ook van het bier tijdens de huldiging. Samen met Guus Meeuwis braken de hockeysters het Holland Heineken House vrijdagnacht af. "Dat gaf die zilveren medaille wel een beetje een gouden randje", lacht Marloes Keetels.

Wachten op privacy instellingen...

Verslaafd aan de SpelenVan haar ervaren teamgenoten, zoals Maartje Paumen en Lidewij Welten, hoorde Keetels de afgelopen jaren prachtige verhalen over de Olympische Spelen. “Ik snap nu waar ze het altijd over hebben. Dit is echt verslavend.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.