Grootste cabaretshow óóit: Hans Teeuwen schrijft geschiedenis in enorme Lowlandstent

21 augustus 2016 om 20:14 • Aangepast 21 november 2020 om 08:10
nl
Een uur lang keihard lachen op Lowlands. Nog nooit eerder vertoond, maar een instant succes. Aan Hans Teeuwen uit Budel zondagmiddag de eer als eerste een cabaretshow te geven op het hoofdpodium van het popfestival. In Biddinghuizen speelde hij zijn nieuwste show 'Echte rancune'. Met 10.000 fans aan zijn voeten was dat meteen de grootste cabaretvoorstelling ooit in Nederland.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

"Goedenavond. Oh nee, het is middag. Ik doe nooit middagvoorstellingen. Dat vind ik namelijk kut. Maar nu niet, nu vind ik het leuk. Wat een mooie tent he?!" Teeuwen bespeelde zonder enige moeite de stampvolle tent. Tot ver buiten de enorme Alpha-tent hadden Lowlanders zich verzameld om de cabaretier in actie te zien.
Voor het festivalpubliek moet het een vreemde gewaarwording zijn geweest een uur lang stilstaand naar een theatervoorstelling te kijken.
ZIE OOK: Grof en wisselvallig: de pers over 'Echte rancune' van Hans Teeuwen
Oorverdovend applausVoor Teeuwen was het wellicht even wennen na elke grap een daverend applaus en massale lachsalvo's van 10.000 fans in ontvangst te nemen. Ook het applaus na afloop was oorverdovend.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.