Tientallen arrestaties bij dancefestival Decibel, bezoeker rijdt bijna dier aan - Omroep Brabant

Tientallen arrestaties bij dancefestival Decibel, bezoeker rijdt bijna dier aan

22 augustus 2016 om 19:43
nl
Bij het driedaagse dancefestival Decibel op safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek zijn 42 bezoekers aangehouden, waarvan 38 voor drugsbezit.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Drie bezoekers zijn opgepakt vanwege een vals identiteitsbewijs, belediging of het plegen van verzet. Een automobilist is op het park aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag en het rijden onder invloed.
LEES OOK: Festivalbezoekers plassen in voortuin, veertig klachten na Decibel
Man rijdt bijna dier aan Zondagmiddag reed een 28–jarige man uit Goes met zijn eigen auto het park in. Waar stapvoets langs de dieren gereden moet worden, reed de man ongeveer 60 kilometer per uur. De man haalde andere auto’s in en reed bijna een dier aan. Daarna keerde hij en reed tegen het verkeer in om uiteindelijk tegen een auto te botsen. Het rijbewijs van de Zeeuw is ingenomen. Ook is van hem een bloedproef afgenomen.
LEES OOK: Dancefestival Decibel: 'Beautiful' voor de één, 'herrie' voor de ander
DrugsEen 21-jarige man uit Den Haag had 87 xtc-pillen, 13 gram amfetamine en twee gram hasj op zak. Hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter. Ook is een 25-jarige man uit Krimpen aan de IJsel aangehouden omdat hij in zijn auto een mes had liggen. Ook had hij zeven xtc-pillen op zak. Hij kreeg een boete van 359 euro.
Behalve 39 Nederlanders werden ook een Fransman, een Deen en een Schot aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.