Politie schiet op gestolen bestelbus in Helmond - Omroep Brabant

Politie schiet op gestolen bestelbus in Helmond

23 augustus 2016 om 10:08 • Aangepast 21 november 2020 om 08:08
nl
De politie heeft maandagnacht in Helmond geschoten op een gestolen bestelbus. Dit gebeurde op de kruising Kanaaldijk Zuid West en Vossenbeemd nadat de bestelbus daar na een achtervolging een politiewagen ramde. De politie probeerde de gestolen bus klem te rijden.
Profielfoto van Kagie Sandra
Geschreven door
Kagie Sandra
Wachten op privacy instellingen...

Voor zover bekend raakte er niemand gewond. De schoten van de politie konden niet voorkomen dat de bestuurder er met het busje vandoor ging. Er is nog niemand opgepakt. Het is niet bekend hoeveel mensen er in het busje zaten.

Wachten op privacy instellingen...

Ook is niet bekend hoe vaak de politie heeft geschoten.
Leeg teruggevondenDe bestelbus is in de nacht van maandag op dinsdag rond halftwee gestolen vanaf de Broekstraat in Someren. De eigenaar van de bus meldde de diefstal bij de politie. Hij ging met een andere auto achter de bus aan en vertelde de politie waar de gestolen bus reed. Toen agenten de gestolen bus in het oog kregen, zetten zij met meerdere wagens de achtervolging in.
Behalve de politiewagen werd ook de auto van de eigenaar van de bestelbus geramd. Een agent kon de bestelbus maar net ontwijken. Het gestolen voertuig werd maandagnacht rond twee twee uur leeg teruggevonden aan de Braakse Bosdijk in de wijk Straakven in Helmond. De politie is nog op zoek naar de inzittenden.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.