Charo (21) dolgelukkig na huwelijksaanzoek op Decibel: ‘Dit moment was perfect’

23 augustus 2016 om 15:53 • Aangepast 21 november 2020 om 08:07
nl
Hij had het helemaal voorbereid, zij wist van niks. Tot het moment dat Ben Huisman (20) bij de mainstage van dancefestival Decibel outdoor op zijn knieën ging voor zijn vriendin Charo van Ruler. "Ik moest huilen, lachen en kon amper op mijn benen blijven staan", vertelt Charo (21) een paar dagen na de bijzondere gebeurtenis.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

Maandag plaatste Sound Rush, een hardstyle-act uit Sint Willebrord, een video van het huwelijksaanzoek op Facebook. Het filmpje verspreidde zich als een olievlek over het internet. Charo, afkomstig uit Driebergen, is dolgelukkig.

Wachten op privacy instellingen...

Bijna twee jaar zijn Charo en Ben uit Leidschendam samen. Ze leerden elkaar kennen op Free Festival, een dancefeest in Almere. De twee delen de passie voor hardstyle en de muziek bracht ze dus ook bij elkaar. Zo nu en dan peilde Ben bij Charo of ze een huwelijk zag zitten, maar het aanzoek kwam toch redelijk onverwachts. Al was er wel een vaag vermoeden afgelopen zaterdag.
Ring verstopt"Ben deed zaterdagochtend een beetje afstandelijk. Hij was stil, maar ik dacht dat het door de festivalkriebels kwam. Dat hebben we altijd als we naar een festival gaan", blikt Charo terug. Met de ring verstopt in zijn tas, stapte Ben samen met Charo en hun vriendengroep in de bus naar Hilvarenbeek.
ZIE OOK: Hoe romantisch! Vrouw ten huwelijk gevraagd op dancefestival Decibel
Bij de tassencontrole bij binnenkomst, werd Charo afgeleid door een vriend van Ben. "Die ring zat natuurlijk in zijn tas en hij wilde niet dat ik iets zou merken. Hij stond een stuk verderop bij de controle."
SpanningOorspronkelijk wilde de romanticus Charo om drie uur ’s middags ten huwelijk vragen. Maar de spanning liep te hoog op. Nog geen uur na binnenkomst maakten de vrienden van het stel een grote kring op het hoofdpodium. "Ik werd in die cirkel geduwd en toen kwam Ben op mij af. Ik moest direct huilen, want ik had meteen door wat er ging gebeuren."
Terwijl Sound Rush op dat moment het nummer Worlds of Space draaide, toevallig een van de favoriete nummers van het stel, ging Ben op zijn knieën.
Droom"Dit moment was zo perfect. Zo wilde ik dat het zou gebeuren en zo is het gebeurd. Dit is een droom die uitkwam. Elke keer als ik dit nummer hoor of het filmpje zie, moet ik huilen. Dan denk ik terug aan deze geweldige dag."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.