Rapper Boef filmt hoe vriend uit politieauto ontsnapt en beledigt politie

23 augustus 2016 om 20:44
nl
Rapper Boef heeft zondag gefilmd hoe agenten in Tilburg zijn vriend achtervolgden die net uit een politieauto was ontsnapt. De video staat inmiddels op YouTube. De aankondiging in de video zet meteen de toon: 'Deze is voor jullie politie', zegt Boef terwijl hij uitdagend zijn middelvinger opsteekt.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

In het filmpje zie je dat de politie zijn vriend aanhoudt omdat hij iemand zou hebben geslagen. Als de vriend uit de auto ontsnapt, moedigt Boef hem aan om hard weg te rennen. Tegen de agenten zegt hij: "Je was niet snel genoeg vriend. Dat gaat je sowieso een streep kosten."
LEES OOK: Rapper Boef racet met 300 kilometer per uur door Tilburg en Berkel-Enschot[Youtube:https://youtu.be/M135ojO_q1w]Dan vertelt hij hoe hij de hele achtervolging heeft gefilmd en op internet gaat zetten. "Jullie kunnen alles omsingelen, maar hij is al lang weg. Denk je dat wij dom zijn?", vraagt hij de agenten.
Wat ben jij een 'hij' of een 'zij'?Na de achtervolging die zich afspeelt op het Pieter Vreedeplein, loopt Boef naar een groepje agenten toe. Hij spreekt de agente die even daarvoor in de politiewagen achter het stuur zat aan: "Jij zat achter het stuur. Jij gaat je baan misschien verliezen. 'Zij' of 'hij' of wat dan ook? Ik weet het echt niet. Serieus. Beledig ik je? Wat ben je? Moet ik je 'het' noemen?" De vrouw reageert door te zeggen dat hem dat niks aangaat.
Als hij weer bij zijn huis in de buurt is, komt Boef uiteindelijk zijn ontsnapte vriend weer tegen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.