Jeffrey en Jennifer vieren hun bruiloft hardstyle: 'Keihard stampen'

26 augustus 2016 om 20:13 • Aangepast 21 november 2020 om 08:03
nl
Het kersverse echtpaar Jeffrey en Jennifer van Loosbroek heeft de mooiste dag van hun leven vrijdagmiddag op bijzondere wijze gevierd. Hun bruiloft stond namelijk in het teken van hun favoriete muziek: hardstyle. Samen met familie en vrienden gingen de bruid en bruidegom in een bus vol vlammenwerpers, muziekboksen en discolampen naar het stadhuis in Den Bosch om elkaar het jawoord te geven.
Profielfoto van van den Hoven Maarten
Geschreven door
van den Hoven Maarten

Het geluid van de kermis in Den Bosch werd vrijdagmiddag flink overstemd toen de 'trouwauto' van Jeffrey en Jennifer aan kwam rijden. Uit de boksen klonken harde bas dreunen, op het dak van de bus staan twee vlammenwerpers vuur te spuwen.
'Lekker stampen!'Hoewel het grote moment  nog moet komen voor het bruidspaar, lijkt het feest nu al een hoogtepunt te bereiken. Als een van Jeffrey's favoriete nummers voorbij komt staat de hele familie met hem mee te springen.
Het is voor de bruidegom dan ook precies de dag zoals hij die zich had voorgesteld. "We zijn allebei enorme hardstyleliefhebbers, onze vrienden ook. Dan is er toch niks mooiers dan met zijn allen lekker een beetje te gaan stampen."

Wachten op privacy instellingen...

HeetBruid Jennifer is het helemaal met haar man eens maar heeft het in haar jurk wel iets zwaarder te verduren dan Jeffrey. "Dansen gaat nog wel, een beetje springen, maar het is vooral heel erg heet!"
Na een tijdje gaat de keiharde muziek uit. Het bruidspaar kan naar binnen bij het stadhuis, waar het een komen en gaan is van bruidsparen. Zo wild en hard als de muziek buiten was, zo rustig verloopt de ceremonie. In het bijzijn van hun dierbaren geven Jeffrey en Jennifer elkaar het jawoord.

Wachten op privacy instellingen...

DarkraverToch willen zij, na wat foto's en felicitaties de rust weer zo snelmogelijk verstoren. De champagne wordt ontkurkt en de partybus is weer voorgereden om het bruidspaar en hun gasten naar de feestlocatie te brengen.
Daar zal de kers op de taart van de bruiloft wachten. DJ Darkraver komt optreden. "Super, super, super" zegt bruid Jennifer. Zichtbaar opgelucht dat ze het spannende gedeelte van het jawoord heeft gehad. Hoe hun eerste dans er op het feest uit gaat zien wil het bruidspaar niet verklappen. Al verklapt Jeffrey wel dat het geen klassieke dans wordt: "We beginnen in ieder geval rustig, maar je kan wel raden dat het daar niet bij blijft."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.